Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ludovic Orban, candidatul oficial al PNL pentru Primăria Capitalei

București: Ludovic Orban, candidatul oficial al PNL pentru Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

 ludovic orban142623 – 22022016 –  Așa cum era de așteptat, liberalii au renunțat la candidatura pentru Primăria Capitalei a lui Cristian Bușoi, locul acestuia fiind luat de Ludovic Orban, prim-vicepreședinte al PNL și vicepreședinte al Camerei Deputaților, care a fost înscris în cursa electiorală internă de la început. Ludovic Orban a mai ocupat postul de viceprimar al Capitalei în perioada iulie 2004 – aprilie 2007.

Trebuie să acționăm în așa fel încât Primăria Capitalei să nu mai ajungă din nou în mânile celor de la PSD pentru că am văzut timp de șapte ani ce s-a întâmplat, a spus, cu prilejul anunțării nominalizării lui Ludovic Orban, președintele PNL București Cătălin Predoiu.

Orban a spus că nu candidează de formă și că este hotărât să reprezinte interesele tuturor bucureștenilor la nivelul Primăriei Generale a Capitalei. ”Sunt onorat de decizia colegilor. Sunt pregătit să parcurg următorii paşi pentru desemnarea mea, mai exact votul în conducerea PNL Bucureşti şi validarea în BPN. După cum bine ştiţi, m-am înscris în cursa pentru Primăria Capitalei în interiorul PNL. Îl felicit pe Cristian Buşoi pentru campania frumoasă, profesionistă şi dedicată pe care a desfăşurat-o, care l-a adus la un nivel de cunoaştere şi de încredere pentru care sunt convins că foarte mulţi tineri lideri politici sunt invidioşi. Îl consider ca făcând parte din elita PNL şi, dacă ar fi fost candidatul PNL, l-aş fi sprijit cu toată forţa şi toată priceperea mea. S-a hotărât să fiu eu candidatul. În spatele candidaturii mele se află o viaţă de muncă în slujba comunităţii. Ultimii 25 de ani i-am petrecut în slujba cetăţenilor. În Bucureşti există lucruri la a căror realizare am participat. Nu candidez ca să mă aflu în treaba, ci pentru că Bucureştiul are nevoie de o persoană pricepută, de o persoană cu viziune, ca bucureştenii să trăiască într-o capitală demnă de UE. Sunt hotărât să pun toată forţa şi priceperea mea pentru a atinge obiectivul fundamental pentru PNL: câştigarea Primăriei Capitalei şi a primăriilor de sector”, a precizat Orban. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.