Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nicușor Dan, la DNA

București: Nicușor Dan, la DNA

DISTRIBUIȚI

Nicuşor Dan,142747 – 26022016 –  Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi candidat la Primăria Capitalei, a ajuns vineri, la DNA, pentru a-şi susţine denunţul care a dus la o anchetă la Primăria Sectorului 3. Arhitectul-şef al Primăriei Sectorului 3, Ştefan Dumitraşcu, s-a prezentat vineri la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul privind construcţia ilegală a unor blocuri în zone protejate istoric. Tot la DNA a fost vineri Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sectorului 3, pentru a fi audiat în aceeaşi cauză. La ieşirea din sediul DNA, el a declarat că are calitatea de suspect, iar acuzaţia este de abuz în serviciu.

Procurorii fac cercetări în legătură cu construcţia unor blocuri în zone protejate istoric, fără avize şi pe bază de autorizaţii care ar fi fost emise ilegal, au precizat sursele citate. Conform acestora, din cauza acestor construcţii, ar fi fost distruse casele din împrejurimi.

Există voci care susțin că la DNA ar putea fi chemați în acest caz și fostul primar Liviu Negoiță și actualul – Robert Negoiță. –  PROMPT MEDIA

foto:gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.