Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Noi dezvăluiri referitoare la judecătoarea Terceanu

București: Noi dezvăluiri referitoare la judecătoarea Terceanu

DISTRIBUIȚI

 geanina-terceanu-judecator142401 – 09022016 –  Dezvăluiri incredibile continuă să apară despre judecătoarea de la Tribunalul Bucureşti, Geanina Terceanu, cea care a recunoscut că i-a achitat pe acuzaţii din dosarul Transferurilor, după ce a primit mită.

Potrivit comisarul.ro, unul dintre așa-zișii iubiți ai judecătoarei, un taximetrist, susţine că aceasta i-a povestit despre aventurile ei cu un interlop, dar şi cu un primar. Și totul s-a întâmplat în timp ce Geanina Terceanu este căsătorită cu un judecător, care ar fi avut cunoştinţă despre relaţiile extraconjugale!

Ionel Ploieşteanu, ”iubitul” taximetrist al judecătoarei Geanina Terceanu, le-a povestit procurorilor DNA toate detaliile intime din viaţa judecătoarei. Acesta le-a spus că a avut o relaţie sexuală cu Terceanu, iar soţul ei ştia de acest lucru. Mai mult, Geanina Terceanu i-a mai spus  taximetristului, că în 2004 ar fi avut o relaţie cu un interlop din Bucureşti, Cristian Roşca, liderul clanului Sportivilor. Aceasta ar fi rămas însărcinată cu interlopul, însă pentru că amândoi erau căsătoriţi, a făcut o întrerupere de sarcină.

”La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinică. În aceste imprejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi, sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui.

(…) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul ”Clanul Sportivilor”, şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese insărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină”, a spus amantul lui Terceanu.

Şirul dezvăluirilor nu se opreşte aici. Ionel Ploieşteanu a mai precizat că judecătoarea Geanina Terceanu ar fi avut o relaţie de aproximativ un an şi cu primarul din Popeşti – Leordeni, Petre Iacob. ”Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti – Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt pe în ianuarie 2015”, a mai spus acesta.

Geanina Terceanu este căsătorită cu un judecător, care a ştiut permanent de relaţiile ei extraconjugale, dar fără să fie deranjat. Terceanu făcea parte dintr-o reţea de judecători care avea relaţii cu oameni din lumea interlopă condusă de şefa secţiei penale a tribunalului, Antonela Costache, şi judecătoarea Viorica Dinu. Cele două judecătoare sunt acuzate de fapte de corupţie, după ce ar fi primit bani de la diverşi interlopi pentru a-i favoriza în dosarerele aflate pe rol. –  PROMPT MEDIA

foto:secundatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.