Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Rizea suspendatul își continuă campania electorală cu voie de la comenduire

București: Rizea suspendatul își continuă campania electorală cu voie de la comenduire

DISTRIBUIȚI

 POLITICIENI_ALTI_POLITICIENI_cristian rizea142732 – 25022016 –  Cristian Rizea, suspendat de la președinția PSD Sector 5 pentru șase luni, își continuă campania electorală pentru funcția de primar. Miercuri, 24 februarie, peste 1.000 de cetățeni din Sectorul 5 au fost prezenți, la invitația lui Rizea, la evenimentul organizat de acesta la Palatul Parlamentului, cu ocazia sărbătorii de Dragobete.

Rizea nu vrea să scape din mână această candidatură, iar conducerea PSD îl susține din umbră chiar dacă ”pe față” este suspendat. Indiferent de declarațiile șefei PSD București, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, Rizea merge la partid și este cel care conduce ședințele în continuare. Mai mult, potrivit unor apropiați de-ai acestuia, nu s-a debarasat de persoanele considerate dubioase din preajmă, promițând funcții în continuare după ce, convins fiind, va veni la primărie.

Se dovedește încă o dată că multe decizii care se iau la vârful PSD sunt doar de suprafață și pentru aplanarea unor conflicte. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.