Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Se cere arestarea lui Voicu și Păun, acuzați de spălare de...

București: Se cere arestarea lui Voicu și Păun, acuzați de spălare de bani

DISTRIBUIȚI

Voicu - Păun142429 – 10022016 –  Deputatul PSD Mădălin Voicu s-a prezentat miercuri la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori în calitate de suspect într-un dosar legat de finanţarea Partidei Romilor. După o jumătate de oră, acesta a părăsit sediul DNA, la ieşire declarând că este suspect, alături de alte persoane, şi urmează să revină pentru a fi audiat. Deşi a afirmat că nu ştie despre ce este vorba pe fond, Voicu a menţionat acuzaţia de spălare de bani.

”Le-am promis că o să colaborăm. Urmează să ne reîntâlnim. Este vorba despre spălare de bani şi nu mai ştiu… Nu ştiu despre ce e vorba pe fond. Eu nu o am pe asta cu banii, sumele, contabilitatea”, a declarat Voicu. ”Se face o anchetă pe care eu pot să o înteleg. Anchete se fac peste tot. Au ajuns probabil la litera P şi e Partida Romanilor în vizor”, a mai precizat acesta.

Întrebat dacă există posibilitatea să se ajungă mai departe, inclusiv la reţinere, deputatul a declarat:  ”Eu sper să nu existe elucubraţii, cu toate că înţeleg că sunt incomod, motiv pentru care o să mă intorc la meseria mea, unde nu am pe cine să deranjez, poate doar publicul să nu fie mulţumit.”

La DNA a ajuns și deputatul Nicolae Păun, prieten bun al lui Mădălin Voicu, reprezentantul minorităţii rome în Parlament şi preşedinte al Partidei Romilor.

Pentru cei doi parlamentari, DNA cere reținerea și arestarea preventivă pentru schimbarea destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri și spălare de bani, trafic și cumpărare de influență, fals în declarații, toate în formă continuată. –  PROMPT MEDIA

foto:enational.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.