Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Va fi nevoie de programe speciale de integrare a refugiaţilor

București: Va fi nevoie de programe speciale de integrare a refugiaţilor

DISTRIBUIȚI

Partidul Republican142706 – 25022016 –  Partidul Republican din România consideră că va fi nevoie de programe speciale de integrare a refugiaţilor având în vedere diferenţele de cultură dintre aceştia şi români. România va primi, la începutul lunii martie, primii refugiaţi care vor fi cazaţi la Galaţi.

Republicanii consideră că autorităţile române trebuie să dea dovadă de implicare și să fie capabile să gestioneze cu responsabilitate o problemă cu totul nouă, cum este cea a migrației. Având în vedere că România va găzdui, în total până în 2017, aproximativ 4.180 de persoane refugiate, este necesară intervenţia autorităţilor în educarea şi integrarea acestora.

“Este cea mai mare criză de migraţie, din Europa, a ultimelor decenii. Ştim bine cu toţii problemele cu care s-a confruntat Germania, de aceea, autorităţile noastre au obligaţia de a lua măsuri preventive pentru a ne garanta siguranţa tuturor, a noastră şi a refugiaţilor. Diferenţele de cultură pot genera conflicte după cum bine ştim. Este foarte important, ca în procesul de integrare, să fie explicate şi acceptate aceste diferenţe, în mod reciproc” precizează, Nicu Neamţu, preşedintele Partidului Republican din România.

Republicanii cer Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General pentru Imigrări să facă publice, în linii mari, programele speciale de integrare a refugiaţilor. Acesta este o problemă de interes general. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.