Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Control judiciar pentru Dan Șova

Control judiciar pentru Dan Șova

DISTRIBUIȚI

142385 – 08022016 – Complet de divergență, format din trei judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, a înlocuit arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul lui senatorul dan_sova. Decizia este definitivă.

săptămâna trecută, doi magistrați nu au căzut de accord asupra măsurii preventive ce trebuie aplicată în cazul parlamentarului. Cel de-al treilea judecător intrat în completul de divergență a înclinat balanța în favoarea judecării lui Dan Șova în libertate sub control judiciar.

Pe durata celor 60 de zile de control judiciar, Șova trebuie să respecte mai multe obligații printre care: să se prezinte în instanță ori de câte ori este chemat, să se prezinte la poliție conform programului de supraveghere sau de câte ori este chemat, să nu părăsească țara decât cu încuviințarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată, să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu inculpatul Mihai Bălan, precum și cu martorii din cauză.

Senatorul Dan Șova a fost trimis recent în judecată în dosarul CET Govora, fiind acuzat de luare de mită (100.000 de euro) pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.