Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Cu oricine, numai cu Băsescu nu …

Cu oricine, numai cu Băsescu nu …

DISTRIBUIȚI

142376 – 08022016 – Singurul partid cu care ALDE nu face coaliție este cel al lui Traian Băsescu, a spus tariceanu-2, la un post TV, atunci când a fost întrebat dacă Gabriel Oprea este un aliat frecventabil.

„Obiectivul ALDE este să mergem singuri la alegerile locale, pe liste proprii. Acolo unde vor fi interese comune cu PSD, probabil că acel lucru îl vom face, dar aceste înțelegeri locale nu vor face parte dintr-un document”, a spus Tăriceanu.

Gabriel Oprea conduce un partid care se comportă după regulile democratice, a mai susținut șeful Senatului.

„Dacă discutăm despre frecventabilitate, sunt persoane în România cu care chiar nu doresc să am de-a face. Cum ar fi dl Băsescu și partidul dânsului. În calitate de președinte a făcut extrem de mult rău. Chiar am discutat cu colegii mei dacă ne-am propus cu cineva să nu colaborăm, acesta este partidul domnului Băsescu”, a mai precizat acesta.

Cu privire la acuzațiile aduse de procurorii DNA lui Oprea, Tăriceanu a spus că nu are el dreptul de a judeca cazul, ci doar instanța.

„Cu prea multă ușurință noi preluăm acuzațiile făcute procurori la adresa unor personalități politici sau oameni simpli și îndepărtăm din start prezumția de nevinovăție. Eu nu pot să apreciez și cred că este rolul instanței să aprecieze dacă dl. Oprea a folosit în mod abuziv sau nu coloana cu antemergător de poliție. Cred că dl. Oprea trebuie să se bucure ca orice alt cetățean de prezumția de nevinovăție”, a conchis Tăriceanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.