Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti DNA a început urmărirea penală împotriva lui Gabriel Oprea

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Gabriel Oprea

DISTRIBUIȚI

gabriel oprea142360 – 05022016  –  Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost pus sub acuzare de procurorii DNA care îl acuză de abuz în serviciu în dosarul în care este investigat modul în care fostul ministru a folosit antemergător din partea Poliției Rutiere și, de asemenea, a acordat aceeași facilitate și lui Tiberiu Nițu, fostul procuror general al României.

Pasul făcut astăzi de mprocurori este urmare a deciziei plenului Senatului, în urmă cu două zile, de a admite cererea de încuviințare a urmăririi penale, transmisă de DNA.

Oprea a fost astăzi la DNA, dar nu a dat nicio declarație în absența avocatului său, însă la ieșire a precizat, din nou, că este nevinovat, că a beneficiat de instrucțiunile prevăzute în lege și consideră nedrept cee ace I se întâmplă. ”Aveam protecție 24 de ore din 24, nu aveam un program normal, nu mă duceam la serviciu de la 8 la 16, eram întotdeauna la dispoziția statului român. Am avut zeci de instituiții în subordine. Vreau să se afle adevărul, sunt nevinovat și mă voi prezenta în fața procurorilor de câte ori voi fi chemat. Vreau sa fiu cercetat de justiția română”, a spus fost ministru de Interne. –  PROMPT MEDIA

foto:adelin-petrisor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.