Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: Marinar salvat din apele Dunării de poliţiştii de frontieră

Giurgiu: Marinar salvat din apele Dunării de poliţiştii de frontieră

DISTRIBUIȚI

 politiadefrontieralaoravita142273 – 02022016  – Poliţiştii de frontieră de la S.P.F. Zimnicea – I.T.P.F. Giurgiu au acţionat cu o ambarcaţiune din dotare, pentru salvarea unui bărbat care a căzut în Dunăre de la bordul unei nave ancorate pe fluviu.

Evenimentul a avut loc la 1 februarie, la orele 3.15, poliţiştii de frontieră de la pontonul de acostare a navelor, port Zimnicea, fiind contactaţi prin staţia radio de capitanul unei nave ancorate pe Dunăre, care solicita ajutor urgent deoarece unul dintre membrii echipajului a căzut peste bord, în apele reci ale fluviului.

Imediat a fost alarmată patrula poliţiştilor de frontieră marinari, care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, pe directia km. Flv. 552, la locul indicat. Aici, împreună cu doi membri ai echipajului navei de pe care căzuse marinarul, echipa de intervenţie a acţionat pentru căutarea şi salvarea bărbatului din apele fluviului şi aducerea lui în siguranţă la mal. Deoarece se afla în şoc hipotermic, marinarului i-a fost acordat primul ajutor în incinta Punctului de Trecere a Frontierei Zimnicea rutier, până la sosirea ambulanţei, după care a fost transportat la camera de gardă a Spitalului orăşenesc Zimnicea. După primirea îngrijirilor de specialitate, starea acestuia a devenit stabilă, marinarul fiind externat în cursul zilei. – PROMPT MEDIA

foto:telegrafonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.