Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Foarte mulți inconștienți la volan

Ilfov: Foarte mulți inconștienți la volan

DISTRIBUIȚI

la volan142267 – 02022016  – Cu toate eforturile polițiștilor de la Rutieră, în Ilfov, gradul inconștienților care circulă pe drumurile publice este foarte mare. Nu trece o zi fără ca poliția să nu prindă cel puțin un individ beat sau fără permis care circulă cu mașina pe drumrile publice.

La 1 februarie a.c., în jurul orei 00.15, acţionând pentru prevenirea încălcării legislaţiei care reglementează circulaţia pe drumurile publice, polițiștii rutieri din Voluntari au oprit în trafic, pentru un control, un tânăr de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism. Întrucât bărbatul emana vapori de alcool, polițiștii i-au solicitat să se supună testării aerului expirat precum și recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând ambele testări. Polițiștii au întocmit dosar penal, cel în cauză fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O oră mai târziu, polițiștii dinVoluntari au depistat în trafic un alt individ, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național Centura Bucureștiului, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii ilfoveni au întocmit un alt dosar penal pe numele unui bărbat, de 44 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și uz de fals.

În fapt, bărbatul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină de către polițiștii din Jilava, ocazie cu care, acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile statului Florida. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Centrului de Cooperare Polițienească Internațională cu privire la autenticitatea actului, s-a constatat faptul că, permisul nu era emis de autoritățile statului menționat.

Polițiștii rutieri din Chitila au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism, deși permisul său de conducere era suspendat, iar polițiștii rutieri din Buftea au prins un tânăr de 25 de ani în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulație. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.