Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Perchiziții la Periș și ample razii Vidra, Glina și Popești-Leordeni

Ilfov: Perchiziții la Periș și ample razii Vidra, Glina și Popești-Leordeni

DISTRIBUIȚI

perchezitii142627 – 22022016 –  Polițiștii stațiunii Snagov au efectuat șase percheziții, în localitatea Periș, vizate fiind două persoane bănuite de comiterea de furturi din locuințe.

În perioada decembrie  2015 – februarie a.c., doi bărbați, de 30, respectiv 35 de ani, au pătruns în mai multe imobile, din localitatea Periș, prin forțarea geamului termopan, în momentul în care proprietarii nu se aflau în locuințe, de unde au furat unelte electrice folosite în construcții. Cei doi au fost duși la audieri la sediul Poliției Snagov, aceștia fiind cercetați pentru furt calificat.

Totodată, la acest moment, polițiștii de ordine publică, împreună cu specialiști din cadrul ENEL, acționează, pe raza localităților Sintești și Glina, pentru depistarea și tragerea la răspundere a persoanelor care își racordează imobilele în mod fraudulos, la rețeaua de energie electrică.

De asemenea, polițiști de investigare a criminalității economice desfășoară activități pe raza orașului Popești-Leordeni, pentru verificarea legalității funcționării societăților comerciale, pentru combaterea ilegalităților comise în domeniul utilizării forței de muncă la negru, dar și a comerțului ilicit.

Polițiștii rutieri au instituit filtre pentru depistarea persoanelor care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice și impunerea unui climat de disciplină în trafic.

De asemenea, polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pe linia respectării prevederilor legale privind deținerea și păstrarea armelor și munițiilor.

Ofițerii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității efectuează activități de prevenire  a furturilor din locuințe.

La acțiune participă și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Ilfov, specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Gărzii de Mediu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.