Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Tot mai mulți indivizi beți prinși la volan

Ilfov: Tot mai mulți indivizi beți prinși la volan

DISTRIBUIȚI

 testat - etilotest142629 – 22022016 –  În noaptea de 21 februarie a.c., polițiștii rutieri din Buftea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Corbeanca. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că, un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii, din localitate, în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Balta Albă, a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni ușoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82mg/l alcool pur în aerul respirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat monstre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Buftea, cu bărbatul în stare de libertate.

Copil băut la volan prins la Snagov

Tot azi noapte, acţionând pentru prevenirea încălcării legislaţiei care reglementează circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, polițiștii rutieri ai stațiunii Snagov au depistat, în trafic, un tânăr de 17 ani în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 101B, din direcţia Drumul Național 1 către Snagov,  fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,33 mg/l în aerul pur expirat.

Cercetarile sunt continuate de polițiști din cadrul  Serviciului Rutier  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În seara zilei de 21 februarie a.c., în jurul orelor 22.15, polițiștii din Pantelimon au depistat, în trafic, un individ de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism, din direcţia strada Viilor către strada Crinului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, la fel ca și polițiștii din Brăneşti. Polițiștii din Bragadiru au prins, de asemenea, un individ de 40 de ani care conducea sub influența băuturilor alcoolice. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.