Acasă Economie Italia: ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”

Italia: ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”

DISTRIBUIȚI

Romania - Italia142577 – 18022016 –  Camera de Comerț și Industrie a României în Italia (CIRO Italia) organizează în perioada februarie – septembrie 2016 un nou ciclu de forumuri economice, sub egida ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”.

În acest context, la Brașov se va desfășura, în zilele de 26 și 27 februarie, un forum economic unde vor fi prezentate programe destinate sprijinirii investitorilor, facilitățile fiscale prezente în teritoriu precum și politicile destinate atragerii investitorilor români din Italia și a investitorilor străini. Evenimentul este organizat de CCIRO Italia în colaborare cu Guvernul României, prin DIMMMAT, Camera de Comerţ Naţională a României, Consiliul Județean Brașov, Camera de Comerţ şi Industrie Brașov, Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, Primăria Municipiului Brașov și se va desfășura la Consiliul Județean Brașov.

Prin tematica evenimentului ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”, organizatorii își propun să intensifice dialogul bilateral între mediul de afaceri românesc din Italia, cu origini brașovene, autorități locale și autorități centrale ale statului român. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.