Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Legea Dragnea – o formă de cenzură comunistă

Legea Dragnea – o formă de cenzură comunistă

DISTRIBUIȚI

Dan-Cristian-Popescu-deputat142474 – 12022016 –  Legea anti-defăimare reprezintă o formă de cenzură demnă de apogeul perioadei comuniste, considera deputatul Dan Cristian Popescu. Acesta arată că în România există legi clare împotriva insultei sau calomniei, există un Consiliu Naṭional pentru Combaterea Discriminării ṣi ONG-uri care apără drepturile omului, iar inițiativa lui Liviu Dragnea nu are alt rol decât de a proteja politicienii corupți, acuzați de lucruri ilegale sau imorale.

”Există, din păcate, politicieni care speră că vor putea bloca toate criticile la adresa lor ṣi că, astfel, votantul nu va mai avea acces decât la “realizările” pe care le prezintă ei cu mare fast în campaniile electorale”, spune parlamentarul.

Deputatul mai atrage atenția că în Parlament există proiecte de lege cu un impact mult mai mare și mai important asupra societății, iniṭiativa lui Dragnea a fost pusă pe ordinea de zi a ambelor Camere în mai puṭin de 6 luni de la depunere.

”Sper ca săptămâna viitoare deputații să aibă înțelepciunea necesară pentru a respinge definitiv această aberaṭie ṣi să-ṣi concentreze atenṭia pe proiectele utile, necesare ṣi urgente care stau de ani buni prin sertarele Parlamentului”, mai declară deputatul Dan Cristian Popescu. –  PROMPT MEDIA

foto:rnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.