Acasă Nord-Vest Maramures Maramureș: Băsescu crede că PSD și PNL nu mai sunt de viitor

Maramureș: Băsescu crede că PSD și PNL nu mai sunt de viitor

DISTRIBUIȚI

 Mișcarea Populară142618 – 22022016 –  Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a afirmat sâmbătă, la Baia Mare, că principalii adversari ai formațiunii pe care o conduce sunt Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, el subliniind că formațiunea pe care o conduce trebuie să aducă un suflu nou în administrația locală.

”Marele nostru adversar este PSD. PSD este un partid depășit de vremuri și, alături de aliații săi, trebuie scos de la putere, fie că vorbim de puterea locală sau de puterea la nivel național. Când vorbesc la aliați mă refer și la PNL. (…) USL e în floare și s-a văzut acest lucru, miercuri, la Camera Deputaților, când atât PSD cât și PNL s-au retras din sală și nu s-a întrunit numărul de voturi pentru aprobarea arestării deputatului Păun. Deci, acesta este adversarul nostru; combinația PSD – PNL, care e împânzită în toată țara încă de la alegerile din 2012. A fost un moment în care au înșelat electoratul, pe fondul unor măsuri pe care noi a trebuit să le luăm pe timp de criză. Avem obligația să-i readucem acolo unde le este locul – în opoziție. Pentru că PSD nu mai este un partid care reprezintă viitorul, cum și noul PNL nu este un partid care mai poate asigura viitorul acestei țări. Viitorul acestei țări este Mișcarea Populară. Trebuie să fie o mișcare care să atragă toate generațiile alături de ea”, a declarat Traian Băsescu.

”MP trebuie să aducă un suflu nou în administrația locală. (…) Asta le spun de multe ori tinerilor lideri ai partidului nostru că singurul mod, dar și cel mai precis mod de a evalua activitatea politică, e numărul de voturi. Politica este (…) cel mai precis măsurată în ziua alegerilor, la fiecare patru ani. Se numără în voturi și este la fel de precisă ca și matematica. Valoarea politică este dată de numărul de voturi”, a explicat Băsescu, citat de Agerpres.ro. –  PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.