Acasă Centru Covasna Președinta Judecătoriei Sfântu Gheorghe a fost reținută pentru luare de mită

Președinta Judecătoriei Sfântu Gheorghe a fost reținută pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

dna142551– 17022016 –  Președinta Judecătoriei Sfântu Gheorghe, Elena Poiană, a fost reținută și este urmărită penal de DNA pentru luare de mită.

Judecătoarea este acuzată că în august 2015, a cerut 10.000 de lei unei persoane (care a denunțat-o), pentru a da o anumită soluție într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Sfântu Gheorghe. Este vorba despre o contestație formulată de două persoane arestate preventiv pentru tâlhărie calificată, împotriva unei încheieri pronunțate de Judecătoria Miercurea Ciuc, prin care judecătorul de cameră preliminară a respins solicitarea celor doi de revocare și înlocuire a măsurii arestării preventive.

După ce s-a asigurat că va primi banii, prin încheierea pronunțată, judecătorul Elena Poiană a admis contestația respectivă pe care a desființat-o și a înlocuit arestul preventiv cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 zile, dispunând totodată punerea de îndată în libertate a celor două persoane.

DNA a cerut Curții de Apel Alba arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Direcției de Operațiuni Speciale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.