Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Belgia: ”Amenințare serioasă și iminentă” pe întreg teritoriul belgian

Belgia: ”Amenințare serioasă și iminentă” pe întreg teritoriul belgian

DISTRIBUIȚI

belgium_police143230 – 23032016 – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că Oficiul pentru Analiza Amenințării (OCAM) a decis, în premieră, ridicarea nivelului de alertă teroristă la nivel maxim (4/4 – ”ameninţare serioasă şi iminentă”) pe întreg teritoriul belgian.

De asemenea, OCAM a anunțat şi o întărire a dispozitivului militar din capitala Bruxelles și a controalelor la frontiere. A fost dispusă întărirea pazei tuturor aeroporturilor, gărilor, centralelor nucleare și a portului maritim din Anvers.

Aeroportul Zaventem rămâne închis, iar circulaţia feroviară în și dinspre capitala Bruxelles va fi reluată treptat. Centrele comerciale sunt deschise, iar activitatea cotidiană revine, treptat, la normalitate.

Totodată, a fost creată o linie telefonică de urgență, cu număr de apelare 1771 de pe teritoriul belgian. Pentru apelurile din afara Belgiei, a fost anunțat numărul de telefon de urgență +32 78 15 1771. – PROMPT MEDIA

foto:bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.