Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ilie Năstase își dă cu părerea

București: Ilie Năstase își dă cu părerea

DISTRIBUIȚI

ilie nastase142878 – 04032016 – Senatorul Ilie Năstase vrea să ”ia fața” alegătorilor din Capitală, dorind tot mai mult să candideze din nou pentru fotoliul de primar general, de data asta din partea UNPR. El a anunțat la emisiunea ProSport Live că este decis sa meargă la DNA pentru a cere intervenția procurorilor în cazul redeschiderii Arenei Naționale. ”Care primar?! Noi avem primar? Ala e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred ca știe cum îl cheamă! A venit dintr-o comună, nu știu de unde, și vrea să fie primarul Capitalei. Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câțiva ani o sa dărâmăm stadionul că o sa fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacționează. Stadionul asta trebuie dat cuiva să-l gestioneze, de exemplu, FRF. Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruța Kovesi, să meargă la Primărie și să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâția bani și de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunț acum, oficial! Îl și scriu dacă vreți. Mâine mă duc și dau denunț”, a declarat Năstase, potrivit Mediafax.

Fostul conservator a dat exemplul stadionului din Frankfurt. ” Toți vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu și la noi!? Am înțeles de la Gino Iorgulescu ca acel material folosit la acoperiș e omologat în toată Europa, dar nu și la noi!”.

Năstase a mai candidat o dată la Primăria Capitalei, din partea PDSR, fiind bătut de Victor Ciorbea, pe atunci reprezentant al CDR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.