Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Jandarmeria stinge lumina

București: Jandarmeria stinge lumina

DISTRIBUIȚI

jandarmeria143145  – 18032016 – Jandarmeria Română se alătură și în acest an inițiatorilor acțiunii internaționale ”Ora Pământului” și demersurilor Guvernului României de a mobiliza în număr cât mai mare instituțiile publice, cu scopul atragerii atenției asupra problemelor de mediu actuale – poluarea, încălzirea globală și folosirea resurselor finite pentru satisfacerea consumului din ce în ce mai ridicat de energie.

Astfel, în semn de susținere, sâmbătă, 19 martie a.c., între orele 20.30 – 21.30, toate unitățile Jandarmeriei Române vor participa activ la acțiune, prin stingerea luminilor și oprirea aparaturii electronice în sediile acestora, excepție făcând doar sistemul comunicațional și dispeceratul unităților pentru a nu afecta capacitatea operațională și misiunile ce revin instituției.

Având în vedere aceste aspecte, conducerea Jandarmeriei Române a lansat un apel la adresa tuturor jandarmilor, şi nu numai, de a participa sâmbătă 19 martie a.c., în intervalul orar amintit la acţiune prin stingerea luminilor care nu sunt necesare şi prin deconectarea aparatelor electronice. -. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.