Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Măsuri suplimentare de securitate pentru Paștele Catolic

București: Măsuri suplimentare de securitate pentru Paștele Catolic

DISTRIBUIȚI

jandarmii ilfoveni143301 – 25032016 – Din dispoziția ministrului de Interne, Petre Tobă, peste 25.000 de efective ale MAI vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, cu ocazia Paștelui Catolic. Din dispozitivul angrenat la nivel național, peste 12.000 de polițiști, jandarmi și pompieri vor avea ca misiune asigurarea ordinii publice în preajma celor peste 1.000 de lăcașuri de cult catolice.

Măsuri suplimentare au fost dispuse și în punctele de trecere a frontierei pentru ca circulația de autovehicule și persoane să se efectueze în condiţii normale. Pentru punctele de trecere a frontierei cel mai frecvent tranzitate se vor utiliza toate arterele de control disponibile, în limita configuraţiei acestora.

În această perioadă premergătoare Paștelui Catolic, inspectorii de prevenire ai I.G.S.U. au desfășurat activităţi de control pe linia respectării măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la lăcaşuri de cult, unităţi turistice şi de agrement, unităţi comerciale şi spaţii cu aflux mare de persoane.

 Toate efectivele MAI implicate în acest dispozitiv de siguranță publică vor acționa în mod integrat având la dispoziție inclusiv 15 elicoptere asigurate de Inspectoratul General de Aviație al MAI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.