Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Niculae, urmărit penal în dosarul Romgaz – Interagro

București: Niculae, urmărit penal în dosarul Romgaz – Interagro

DISTRIBUIȚI

Ioan Niculae143153  – 18032016 – Omul de afaceri Ioan Niculae a fost adus, vineri dimineaţa, din penitenciar la sediul DIICOT. Potrivit unor surse judiciare, Niculae a fost adus în fața procurorilor pentru a i se aduce la cunoştinţă punerea în mişcare a acţiunii penale în dosarul Romgaz – Interagro. Pentru aceeaşi procedură a fost citat, joi, şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, care l-ar fi favorizat.

Ioan Niculae este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, sustragere de sub sechestru şi spălare de bani.

Conform DIICOT, în perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, Varujan Vosganian, şi în perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, Adriean Videanu, în calitate de miniştri, au aprobat, semnat şi susţinut în Guvern un număr de şase ordine, respectiv trei memorandumuri.

Cei doi foşti miniştri, susțin anchetatorii, au avut drept scop sprijinirea intereselor financiare ale grupului infracţional constituit de către omul de afaceri Ioan Niculae şi au utilizat SNGN Romgaz SA, unitate naţională de interes strategic, în interesul privat al firmei lui Niculai, Interagro SA, rezultă din referatul procurorilor. -. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.