Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Omar Hayssam, din nou la DNA

București: Omar Hayssam, din nou la DNA

DISTRIBUIȚI

JUSTITIE_omar hayssam1143276 – 25032016 – Omar Hayssam a fost dus vineri dimineaţa la sediul central al DNA pentru a fi audiat în dosarul privatizării IPRS Băneasa. Acesta a fost dus cu duba Poliţiei din Penitenciarul Mărgineri, unde ispăşeşte o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru terorism şi alte infracţiuni.

DNA face cercetări în acest dosar în legătură cu faptul că, în cadrul procedurii de privatizare a acestui agent economic, au fost depuse mai multe înscrisuri false referitoare la experiența și capacitatea financiară a unei firme reprezentată de Omar Hayssam, acte necesare pentru a participa la privatizarea IPRS Băneasa.

Înființată în anul 1962, fabrica IPRS Băneasa se întindea pe o suprafață de 14 hectare și producea piese electronice. În anul 2003, fabrica a fost adjudecată de sirianul Omar Hayssam.

Omar Hayssam a fost condamnat de instanțele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul Volvo Truck, trei ani de închisoare în dosarul Foresta Nehoiu, doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.