Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Precizări de la MAE

București: Precizări de la MAE

DISTRIBUIȚI

mae143284 – 25032016 – Potrivit ultimelor informații transmise de Ambasada României la Bruxelles pe baza datelor primite de la autorităţile locale, în acest moment, în spitalele din Belgia se află în continuare internați cei trei cetățeni români despre care MAE a informat anterior. Aceştia sunt în stare stabilă, fiind monitorizați permanent atât de cadrele medicale, cât și de reprezentanții misiunii diplomatice române și echipa consulară mobilă, trimisă la Bruxelles din Centrala MAE.

În ceea ce privește solicitările de asistență consulară, precizăm că, până la acest moment, au fost recepționate și soluționate, aproximativ 40 de apeluri telefonice din partea cetățenilor români, prin intermediul Call Center-ului MAE.

Celula de Criză MAE își continuă activitatea fiind în legătură permanentă cu autoritățile belgiene, prin intermediul celor trei misiuni diplomatice române de la Bruxelles și a echipei consulare mobile, în vederea obținerii unor informații suplimentare și monitorizării evoluției situației. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.