Acasă Politic București: PSD – PNL – 36% – 25% –

București: PSD – PNL – 36% – 25% –

DISTRIBUIȚI

 iohannis143367 – 30032016 – Patru din zece bucuresteni cred ca presedintele Klaus Iohannis nu conduce bine tara, potrivit unui sondaj CURS (Centrul de Sociologie Urbana si Regionala) realizat la comanda SAR (Societatea Academica din Romania) in perioada 9 – 18 martie 2016.

        Un comunicat al SAR arata ca 27,5 la suta dintre bucuresteni aproba felul in care Iohannis conduce tara, in conditiile in care 38 la suta – majoritatea – sunt critici. 31 la suta spun ca nu si-au format o parere. Numai 12 la suta cred ca dupa ultimele alegeri prezidentiale in Romania a scazut coruptia, fata de 43 la suta care cred ca a crescut si 41 la suta care spun ca a ramas la fel.

            In acelasi sondaj, PNL are 26 la suta din voturile bucurestenilor cu o preferinta politica exprimata (67%), fata de 35 la suta pentru PSD. Majoritatea celor intervievati (57 la suta) declara ca stanga sau dreapta nu are importanta pentru alegerea lor politica, doar 18 la suta declarandu-se de dreapta si 21 la suta de stanga.

Daca maine ar avea loc alegeri, Uniunea Salvati Bucurestiul a lui Nicusor Dan ar fi singura dintre partidele noi care ar intra in Consiliul General al Capitalei, cu 11 la suta din optiunile exprimate de vot.

            Volumul esantionului a fost de 1.090 de respondenti. Universul de esantionare a constat in populatia adulta, neinstitutionalizata, in varsta de 18 ani si peste, din Municipiul Bucuresti.

Marja maxima de eroare la nivelul intregului esantion este de +/-3% la un nivel de incredere de 95%. Modul de intervievare a fost unul fata-in-fata, la domiciliul respondentilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.