Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: RADET anunţă ample reparații, dar nu are bani

Bucureşti: RADET anunţă ample reparații, dar nu are bani

DISTRIBUIȚI

ENERGIE_radet143235 – 23032016 – În perioada martie – octombrie 2016, pentru pregătirea în bune condiţii a sezonului viitor de furnizare a căldurii, respectiv 2016 – 2017, regia autonomă trebuie să efectueze 127 de lucrări de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de alimentare cu energie termică. ”Aceste lucrări sunt absolut necesare pentru a menţine condiţiile de continuitate a furnizării căldurii măcar la aceiaşi parametri de anul trecut. Reparaţiile sunt vitale pentru funcţionarea sistemului de termoficare, având în vedere vechimea acestuia”, a declarat Valentin Viţalariu, director general al regiei.

Costul total pentru menţinerea sistemului în actualele condiţii este de 90 de milioane de euro din care, în acest an pot fi folosite nouă milioane.

Zonele majore vizate sunt Fundeni şi Pantelimon. ”Vorbim de zone dezavantajate prin poziţionarea acestora în cadrul reţelei de termoficare. În cazul în care nu am interveni, ar fi necesară o alimentare de la distanţe cuprinse între 10 şi 12 kilometri, ceea ce ar avea un impact direct asupra presiunii şi calităţii serviciului prestat. Sunt situaţii cu care ne-am confruntat anul trecut şi pe care vrem să le evităm în sezonul care urmează. Vrem să îmbunătăţim confortul locuitorilor din aceste zone”, a continuat directorul.

Intervenţiile sunt programate astfel încât impactul asupra consumatorului final să fie minim. ”În acest sens, între 800 şi 1.000 de angajaţi RADET vor fi mobilizaţi în această perioadă pentru a asigura eficienţa acestor intervenţii, a căror durată medie va fi de 24 de ore”, a concluzionat Valentin Viţalariu.

 Locuitorii zonelor afectate vor fi anunţaţi înainte de începerea lucrărilor de reparaţii prin afişarea de anunţuri în imobilele la care locuiesc. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.