Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Rizea, liber pentru a fi arestat

București: Rizea, liber pentru a fi arestat

DISTRIBUIȚI

rizea142899 – 07032016 – Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat luni raport favorabil cererii DNA de reținere și arestare a deputatului PSD Cristian Rizea, fost candidat la Primăria Sectorului 5, susținut puternic de organizația de București condusă de Gabriela Firea.

Rizea a înmânat tuturor membrilor comisiei un material în care sustine că dosarul său, care are aproximativ 2.500 de file, nu conține suficiente probe pentru a demonstra vinovația sa. Mai mult, el susține că speța a mai fost judecată o dată în 2011, iar martorul de atunci, care ”a jurat cu mâna pe Biblie”, și-a schimbat acum complet declarația, iar acest denunț ar fi singura probă a procurorilor.

Rizea a declarat la iesirea din comisie că tot ce i se întâmplă este pentru că a dorit să candideze la Primăria Sectorului 5 și că, deși a fost avertizat să se retragă, nu a ascultat pe cine trebuia.

Rizea a continuat, după cum se știe, să își facă (împreună cu echipa) campanie electorală în sector, chiar dacă este suspendat din funcție pentru șase luni. Mai mult, Rizea promite, în stoate părțile, funcții în primărie, inclusiv pe cea de viceprimar. Funcții de conducere erau ”reținute” chiar și pentru anumite personaje dubioase care îi susțineau financiar campania electorală.

Plenul Camerei Deputaților va da vot asupra cererilor DNA cel mai probabil în ședința de miercuri, 9 martie. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.