Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Rizea, sub control judiciar, cauțiune de 1,5 milioane lei

București: Rizea, sub control judiciar, cauțiune de 1,5 milioane lei

DISTRIBUIȚI

cristian-rizea142968 – 10032016 –  Procurorii DNA au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile, respectiv de la data de 10 martie 2016, față de inculpatul Cristian Rizea, deputat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, spălarea banilor, în formă continuată (două acte materiale) și influențarea declarațiilor (două fapte).

Inculpatul va depune, în termen de șapte zile de la data emiterii prezentei ordonanțe, o cauțiune în valoare de 1.500.000 lei, care va fi consemnată pe numele inculpatului, la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție.

Măsura a fost dispusă în scopul asigurării bunei desfășurări a procesului penal, împiedicării sustragerii inculpatului de la urmărirea penală și prevenirii săvârșirii altor infracțiuni, în condițiile în care Parlamentul României – Camera Deputaților a respins cererea de încuviințare a arestării preventive a inculpatului Rizea Cristian.

Inculpatului Rizea Cristian i se atrage atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.