Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: UNPR se transformă în ACC

București: UNPR se transformă în ACC

DISTRIBUIȚI

ioan-iovescu142927 – 08032016 –  Senatorul UNPR Ioan Iovescu și-a anunțat candidatura la șefia partidului și propune, printre altele, schimbarea denumirii UNPR in Alianța Creștină de Centru.

Cei mai multi parlamentari UNPR provin din PP-DD si tot timpul am condamnat alegerile cu un singur candidat. Vreau sa reformez acest partid, sa ii schimb denumirea, analizand cum s-a format UNPR si cum s-a dezvoltat, a absorbit mai multe partide si ar fi potrivit sa ia o noua denumire, m-am gandit la ACC, Alianta Crestina de Centru. Crestina pentru ca eu nu vreau sa fac parte dintr-un partid care nu poate dovedi o valoare crestina. E destul de tarziu ce se intampla, dar e sansa unui nou inceput si asta vreau sa reprezinte candidatura mea”, a declarat Iovescu intr-o conferinta de presa.

Șansele lui Iovescu de a deveni liderul UNPR sunt aproape nule, având în vedere că presedintele demisionar Gabriel Oprea a anuntat ca-l sustine la sefia partidului pe deputatul Valeriu Steriu, vicepresedinte si sef al campaniilor electorale din 2016. Congresul UNPR va avea loc in 26 martie. –  PROMPT MEDIA

foto:napocanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.