Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vanghelie încearcă să păcălească din nou electoratul

București: Vanghelie încearcă să păcălească din nou electoratul

DISTRIBUIȚI

 VANGHELIE1142941 – 09032016 – Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, strânge semnături, mai ales în cartierele unde spune că are în continuare susținători (Rahova și Ferentari) pentru a candida pentru încă un mandat de edil, dar și pentru a înființa o nouă formațiune politcă, având în vedere că nimeni nu îl mai dorește în vreun partid din cauza problemelor pe care le are cu legea. Vanghelie și cu prietenii săi apropiați, mai ales cei din Ferentari, cu care a făcut și face permanent afaceri, vor să întemeieze Partidul Social Democrat Independent.

Vanghelie nu se mulțumește doar cu membrii simpli, el făcând demersuri pentru a racola și unii parlamentari, mai ales din PSD și UNPR.

Problema este însă că Vanghelie, care se culcă pe urechea că va câștiga din nou, pentru că îl simpatizează locuitorii din Ferentari și Rahova, cărora le-a oferit, prin intermediul primăriei, diverse ajutoare și pomeni electorale, nu va putea fi învestit ca primar din cauza problemelor penale. El este suspendat acum din funcție fiind trimis în judecată pentru mai multe fapte de corupție cu prejudicii de sute de milioane de euro.

Astfel, locuitorii din Sectorul 5 vor fi puși în situația de a merge din nou la vot. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.