Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: “Zilele europene ale angajatorilor”

București: “Zilele europene ale angajatorilor”

DISTRIBUIȚI

Zilele europene ale angajatorilor143344 – 29032016 – Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4 – 15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”. Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare (SPO) și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

            Această inițiativă a SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.

            ANOFM va participa la eveniment prin acțiuni specifice, respectiv: organizarea bursei generale a locurilor de muncă în data de 14 aprilie 2016 și discuții cu patronatele și sindicatele reprezentative la nivel național, în vederea îmbunătățirii colaborării și întărirea parteneriatelor cu angajatorii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.