Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică, premiat de Universitatea Tehnică...

Cluj: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică, premiat de Universitatea Tehnică a Moldovei

DISTRIBUIȚI

143401 – 31032016 – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA – INCDIE ICPE-CA in cercetarea nationala si internationala a reiesit, si de aceasta data, prin obtinerea a sapte diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si a trei premii speciale in cadrul celei de a XIV-a editii a Salonului International al Cercetarii, Inovarii şi Inventicii ICPE-CA, care s-a desfasurat in perioada 23 – 25 martie 2016 la Cluj-Napoca.

            Brevetul ”Hartie securizata cu detectare si validare electronica” a obtinut Premiul Special – Marele Premiu al Universitatii Tehnice a Moldovei,  Premiu Special – Diploma pentru rezultate remarcabile in activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare  si valorificare in practica – Centrul National de Sanatate Publica Chisinau, Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala.

            Brevetul Procedeu de obtinere a unui compozit de tip carbon-carbon a obtinut Premiul Special – Asociatia Romana de Tehnologii neconventionale, Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala.

            Brevetul Vana cu falci a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala.

            Brevetul Material compozit pentru supercapacitori a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala.

            Brevetul Senzor de concentratie CO2 cu element sensibil cu polimer supramolecular organo-siloxanic a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala.

Brevetul Aliaj de staniu pentru acoperiri anticorozive si procedeu de obtinere a acestuia a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala.

            Brevetul Transformator cu agent de racire nanofluid magnetic a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.