Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Mamaia devine capitala europeana a sportului

Constanța: Mamaia devine capitala europeana a sportului

DISTRIBUIȚI

Maratonul Nisipului (1)142995 – 10032016 – In doua saptamani, Mamaia devine capitala europeana a sportului. Peste 500 de sportivi romani si straini participa la Maratonul Nisipului. Maratonul Nisipului, singurul din Europa care se desfasoara pe nisip, va avea loc in mai putin de trei saptamani (duminica 27 martie 2016), in statiunea Mamaia. Pana la ora actuala, peste 500 de sportivi din Romania si din alte tari s-au inscris la inedita cursa de la malul Marii Negre si alte cateva sute de sustinatori si-au anuntat prezenta.

Sponsorii evenimentului au pregatit premii in valoare totala de 26.600 de lei, 22 de premii pentru categoria Open, 18 premii pentru cele 6 categorii de varsta si premiul suplimentar pentru doborarea recordului cursei la proba de maraton, care a fost stabilit la a doua editie, de Szomyu Florin (02:45:46 – la masculin) si de Ciortan Nicoleta (03:24:37 – la feminin), in valoare de 500 de lei. In acelasi timp, premiate vor fi si primele 5 familii clasate la crosul Family Run.

La aceasta editie, participantii, impreuna cu organizatorii au decis sa lupte pentru reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Constanta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.