Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Frăția penalilor lovește din nou. Parlamentarii se substituie Fiscului pentru a nu-și...

Frăția penalilor lovește din nou. Parlamentarii se substituie Fiscului pentru a nu-și plăti datoriile

DISTRIBUIȚI

Partidul M10143045 – 14032016 – M10 cere deputaților să respingă proiectul de lege prin care PSD și PNL urmăresc deblocarea de către ANAF a propriilor conturi, închise din cauza datoriilor mari la creditori privați și la stat. Când ANAF își face treaba, ceea ce nu se întâmplă foarte des, PSD și PNL vor să-i pune cruce și să blocheze recuperarea banilor pe care îi datorează.

În urmă cu două săptămâni, Senatul a decis cu o largă majoritate că partidele nu trebuie executate de ANAF pentru datoriile pe care le au către creditorii privați și bugetele publice și a eliminat popririle actuale puse pe conturile lor. Acum, proiectul de lege este în Camera Deputaților și trebuie oprit în ultimul moment, din respect față de contribuabilii care își plătesc la zi datoriile, uneori cu mari eforturi.

”De ce se exceptează partidele de la plata datoriilor? Pentru că pot și pentru că fac legile pentru ele, și nu pentru oameni. Tu când ai amânat ultima oară Fiscul de la plata unor datorii către stat?” a declarat Monica Macovei.  În schimb, PSD și PNL își acordă singure amânări.

Potrrivit lui Maacovei, în ultimii 4 ani, partidele au înregistrat în mod constant datorii care depășesc 12 milioane de euro, sume datorate inclusiv către bugetelor publice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.