Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Captura de ”bizoni”, în grafic

Ilfov: Captura de ”bizoni”, în grafic

DISTRIBUIȚI

alcooltest142908 – 07032016 – În perioada 4 – 6 martie a.c., polițiștii rutieri au depistat cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Acestea au refuzat testarea alcoolscop/ recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Pe numele tuturor conducătorilor auto, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la 6 martie, în jurul orelor 5.00, I.P.J. Ilfov a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că pe DN 2, în comuna Afumaţi, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La faţa locului s-au deplasat polițiști din Voluntari care au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din orașul Voluntari, a condus o autoutilitară pe raza comunei Afumaţi, pe DN2 către Bucureşti, iar când a ajuns la intersecţia cu șoseaua Moara Domnească a pierdut controlul volanului intrând într-o clădire a unui complex comercial din localitate.

Întrucât șoferul se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, polițiștii i-au solicitat testarea alcoolscop, acesta refuzând atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe biologice.

De asemenea, pe numele a șase persoane polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Dintre acestea, două au fost depistate în timp ce conduceau autovehicule fără a deține permis de conducere, două în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice și alte două persoane au fost depistate la volan fără permis de conducere si sub influența alcoolului. – PROMPT MEDIA

foto:gds.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.