Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Continuă gâlceava politică la Voluntari

Ilfov: Continuă gâlceava politică la Voluntari

DISTRIBUIȚI

Florin Secară143342 – 29032016 – Continuă gâlceava între candidatul PNL pentru Primăria Voluntari, deputatul Florin Secară, și primarul Florentin Pandele. Edilul este acuzat că ”a demonstrat, până acum, că din punctul său de vedere, Poliţia Locală nu este altceva decât un instrument politic, iar preocupările sale trebuie să fie altele, măcar în această campanie electorală. Mai exact, să se afle pe urmele mele oriunde în campanie şi să mă supravegheze îndeaproape. Mă simt ca şi cum aş avea bodyguarzii mei personali, dar plătiţi din banii locuitorilor din Voluntari, pentru ca dl. Pandele să afle, direct de la Poliţia Locală, care sunt paşii pe care îi fac”, declară Secară.

            După cum se știe, recent, în timp ce încerca să stea de vorbă cu cetăţeni din Pipera, deputatul Secară a avut un conflict cu ”un grup de oameni turbulenţi”. Când a urcat în maşină, încercând să plece, s-a trezit cu respectivii în faţa maşinii, blocându-l și înjurându-l. Secară a sunat la 112 dar Poliţia Naţională nu a intervenit, polițiștii susținând că ei nu sunt bodyguarzi. La faţa locului a ajuns între timp şi şeful Poliţiei Române din Voluntari, care şi-ar fi încurajat subordonaţii să îl hărţuiască pe deputatul PNL, ignorându-i cu desăvârşire pe cetăţenii violenţi. Parlamentarul încolţit le-a spus poliţiştilor că va suna din nou la 112, iar aceştia l-au ameninţat  că, dacă sună la numărul de urgenţă, îl vor amenda, lucru care s-a şi întâmplat. Alături de Secară, au fost amendaţi şi tinerii care îl însoţeau pe acesta la discuţiile cu locuitorii cartierului Pipera din oraşul Voluntari. Lucrurile s-au liniştit abia când la faţa locului au ajuns, în urma celui de-al doilea apel telefonic al lui Secară la 112, reprezentanţii Jandarmeriei Române.

            Primarul Pandele, care a aflat ”cu surprindere din pres” despre agresiune, îl acuză pe Secară că face campanie electorală, contrar legii. Mai mult, edilul spune că deputatul este cel care l-a amenințat pe un polițist de la Poliția Națională că îl dă afară din serviciu. ”Cu siguranță, campania negativă pe care o promovează acest domn nu va ține loc de program electoral și proiecte pentru cetățeni. Îmi rezerv dreptul de a-l acționa în instanță pe acest deputat turbulent pentru minciunile, calomniile și dezinformările proferate la adresa mea”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.