Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Hoți de energie, prinși la Ștefăneștii de Jos

Ilfov: Hoți de energie, prinși la Ștefăneștii de Jos

DISTRIBUIȚI

 furt_curent143058 – 15032016 – La 14 martie a.c., polițiștii din Ştefăneştii de Jos împreună cu lucrători din cadrul Enel Distribuţie Muntenia au efectuat verificări pe raza comunei pentru depistarea persoanelor care fură energie electrică. Au fost depistate două persoane, de 29 și 51 de ani, ale căror locuințe erau racordate la reţeaua electrică fără ca energia electrică să fie contorizată.

Polițiștii au întocmit două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea, cercetările fiind continuate de polițiștii din Ştefăneştii de Jos.

Din păcate, furtul de energie electrică reprezintă o practică obișnuită în județul Ilfov, mai ales în localitățile Glina, Vidra și Jilava unde locuiesc mulți romi, însă autoritățile nu pot face față situației din diverse motive: se invocă deseori lipsa efectivelor, dar și problema socială. Principiul ”Să îi lăsăm în pace că sunt și ei amărâți” funcționează deseori mai ales la îndemnul autorităților locale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.