Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Polițiștii ilfoveni promit surprize plăcute de ziua lor

Ilfov: Polițiștii ilfoveni promit surprize plăcute de ziua lor

DISTRIBUIȚI

SIAS143239 – 23032016 – Poliția Ilfov organizează, la 25 martie 2016, o serie de evenimente prilejuite de sărbătorirea Zilei Poliției Române, la Centrul Cultural ”Ion Manu”, din Otopeni.

Cu ocazia împlinirii a 194 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, a devenit deja o tradiție ca polițiștii să sărbătorească alături de cetățenii în sujba cărora se află.

Astfel, pe data de 25 martie a.c., începând cu orele 12.00, invitații vor avea ocazia să participe la standurile expoziționale cu tehnică folosită în activitatea de poliție: laboratorul mobil, folosit de criminaliști pentru realizarea cercetării locului comiterii de infracțiuni, armamentul folosit de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, precum și autospecialele și motocicletele aflate în dotarea polițiștilor rutieri. Totodată, aceștia din urmă vor prezenta autospeciale dotate cu aparate de supraveghere a traficului rutier, inclusiv radarul de ultimă generație Trucam.

Cei mici se vor bucura de o atenţie specială din partea poliţiştilor, având posibilitatea de a observa îndeaproape  autospecialele aflate în dotarea IPJ Ilfov. Tot pentru ei, vor fi prezente echipe mixte, formate din polițist conductor și câine, care vor realiza demonstrații de patrulare.

De asemenea, polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale au pregătit două exerciții demonstrative surpriză. Pe toată perioada manifestărilor, poliţiştii vor împărţi pliante cu materiale preventive şi vor acorda consiliere anti-victimală şi anti-infracţională cetăţenilor, cu referire la diferite campanii desfăşurate pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.