Acasă Economie Prahova: Percheziții la hoții de lemne

Prahova: Percheziții la hoții de lemne

DISTRIBUIȚI

lemne143075 – 16032016 – Poliţiştii piteşteni efectuează miercuri 20 de percheziţii în judeţele Argeş şi Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos. La descinderile desfăşurate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti iau parte 70 de poliţişti, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciilor de Acţiuni Speciale.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos. Persoanele sunt bănuite că, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, ar fi tăiat ilegal şi sustras material lemnos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei” se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

După finalizarea percheziţiilor, 12 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, pentru audieri. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.