Acasă Life Sălaj: “Drogul, iluzie a libertății!”

Sălaj: “Drogul, iluzie a libertății!”

DISTRIBUIȚI

drogul143121  – 17032016 –  Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj, derulează, în mediul școlar, proiectul de prevenire a consumului de substanţe psihoactive “Drogul, iluzie a libertăţii!”.

Proiectul are ca scop creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a elevilor, în vederea neînceperii consumului de droguri, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber.

Pe parcursul celor 14 sesiuni educative, desfăşurate de specialiştii CPECA Sălaj, 325 de adolescenţi de la Liceul Tehnologic ”Octavian Goga” Jibou, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, vor fi informaţi despre riscurile consumului de droguri, în special ale substanțelor noi cu proprietăți psihoactive.

La rândul lor, elevii vor organiza, cu implicarea tuturor colegilor, activităţi de petrecere a timpului liber (artistice, sportive, drumeţii, excursii etc.), ca alternativă la consumul de droguri.

De asemenea, vor fi realizate şi două sesiuni de informare, adresate cadrelor didactice şi părinţilor, cu privire la fenomenul consumului de droguri în rândul tinerilor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.