Acasă Externe Teroriștii provoacă haos în toată lumea

Teroriștii provoacă haos în toată lumea

DISTRIBUIȚI

explozii_bruxelles143192 – 22032016 – Hackerii de la Anonymous anunță că teoriștii ISIS au plănuit atacuri în mai multe orașe din lume șică sunt vizate: evenimentele de la Paris, Wrestling Survivor Series, Atlanta – un concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano, University Pastoral Day, Liban, One Day One Juz, Indonezia și evenimentele Bisericii Catolice, ”Hristos, Regele universului”.

”Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă ISIS să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă”, transmit cei de la Anonymous, potrivit ibtimes.co.uk.

Atentatele de la Bruxelles au avut repercusiuni asupra altor părţi ale Europei. Mai multe mari oraşe au decis să-şi întărească măsurile de securitate. La Paris, poliţia a consolidat securitatea în aeroporturi, gări şi pe reţeaua de transport public. La fel și în Spania.

Serviciile olandeze de combatere a terorismului au anunţat înăsprirea măsurilor de securitate în aeroporturile din Olanda, precum şi a controalelor la graniţa cu Belgia.

Aeroportul londonez Gatwick, precum şi cele de la Frankfurt şi Moscova şi-a suplimentat măsurile de securitate antiteroristă.

Bilanțul oficial, la orele 14.00, era de 26 de morți și 136 de răniți în atentatele din capitala Belgiei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.