Acasă Centru Brasov Brașov: Tăriceanu a dat cu subsemnatul la DNA

Brașov: Tăriceanu a dat cu subsemnatul la DNA

DISTRIBUIȚI

tariceanu143704 – 15042016 – Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a prezentat, vineri dimineața la Direcția Națională Anticorupție Serviciul Teritorial Brașov, fiind citat pentru a fi audiat într-un dosar de corupție. În acest dosar el are calitatea de martor în dosarul retrocedărilor ilegale, în care sunt inculpați Remus Truică și Paul al României. Șeful Senatului nu a dat nicio declarație, nici la intrarea, nici la ieșirea din sediul DNA.

Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. Așa-zisul prinț Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu.

Procurorii susțin că, începând cu noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Robert Roșu și alte persoane au constituit un grup infracțional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de prințul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat Dan Andronic, Marius Marcovici și Lucian Mateescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.