Acasă Politic București: Băsescu: Mi s-a intrat în calculator

București: Băsescu: Mi s-a intrat în calculator

DISTRIBUIȚI

 –143562 – 08042016 – Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, joi seara, la România TV, că în urmă cu două luni a fost ţinta unui atac cibernetic. Băsescu a făcut această dezvăluire în contextul scandalului Black Cube, izbucnit după ce doi foşti agenţi ai Mossad, în prezent angajaţi ai unei companii de spionaj, au fost arestaţi în România sub acuzaţia că ar fi spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi. 

traian-basescu1Mie acum vreo două luni mi s-a intrat în calculator. Am informat STS, au venit, s-a recuperat ce se putea recupera, în rest zeci de mii de fişiere distruse, poate şi sustrase. Se pare că în calculatorul tatălui doamnei Kovesi s-a intrat în luna martie. Aveam documente nesecrete în calculator, de exemplu rapoartele administraţiei prezidenţiale care oricum sunt publice şi care aveau semnificaţia lor pentru mine”, a declarat Traian Băsescu.

Despre scandalul Black Cube, Traian Băsescu a spus: ”N-am decât o amintire legată de acest lucru: Bica la Paris. Nu ştiu cine a fost, dacă a fost tot Black Cube, dar s-a mai întâmplat să avem procurori filaţi. Ca persoană publică e clar că trebuie să te aştepţi. M-a plâns cineva pe mine când ziariştii erau buluc pe maică-mea şi taică-meu era pe patul de moarte? M-am plâns vreodată că presa era buluc pe fetele mele? Asta e viaţa unei persoane publice. Pe urmele Alinei Bica a fost o companie privată, nu paparazzii. Nu neapărat Black Cube, dar o companie privată”. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.