Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Firea: Bugetul Capitalei e mare, dar insuficient

București: Firea: Bugetul Capitalei e mare, dar insuficient

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea143786 – 20042016 – Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal. Firea nu a scăpat ocazia să spună că Bucureștiul, în cazul în care va fi aleasă primar general, va arăta altfel, nu va mai fi aglomerat, nu va mai fi mizerabil și nu va mai fi plin de gropi. Firea știe că bugetul Capitalei este mare (n.r.. aproximativ 900 milioane de euro), dar consider că este insuficient pentru rezolvarea problemelor existente.

Candidatul PSD a ținut să sublinieze că nu îi este frică de întoarcerea la două tururi de scrutin pentru că este o ”fire deschisă” căreia îi place competiția, temerea cea mare fiind legată de absenteismul la vot. Nu în ultimul rând, Firea promite că rezultatele ”în bine” cu ea la timonă se vor vedea ”în câteva luni”.

Așa cum fac și candidații PSD din Ilfov, Firea pune accentul în campania electorală pe transportul în comun. ”Avem 1.000 de autobuze Mercedes, dintre care 700 sunt blocate în parcare. Celelalte 300 de autobuze sunt folosite pentru piese”, a precizat Firea. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.