Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Gata cu căldura

București: Gata cu căldura

DISTRIBUIȚI

110 blocuri afectate RADET143442 – 01042016 – RADET anunţă încheierea sezonului de încălzire 2015 – 2016, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă, după ce în ultimele zile, chiar și la peste 20 de grade Celsius agentul termic a fost furnizat peste măsură în timpul zilei.

 Astfel, începând cu data de 1 aprilie 2016 vom opri furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti. Oprirea agentului termic pentru încălzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare şi închiderea instalaţiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimţite în următoarele 24 de ore.

            Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 – 6.00”.

             De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, grădiniţe, sere etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.