Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: În ”Săptămâna Altfel” nu au fost înregistrate evenimente deosebite

București: În ”Săptămâna Altfel” nu au fost înregistrate evenimente deosebite

DISTRIBUIȚI

scoala-altfel1143852 – 25042016 – Peste 300.000 de copii au participat săptămâna trecută la evenimentele desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în cadrul celei de a cincea ediții a programului ”București: În ”Săptămâna Altfel” nu au fost înregistrate evenimente deosebite. În întreaga țară structurile centrale și teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au organizat peste 10.000 de evenimente dedicate elevilor și tinerilor interesați de ceea ce înseamnă munca de polițist, jandarm, polițist de frontieră, pompier sau pilot.

În această săptămână specială, copiii au participat la lecții de educație preventivă, de pregătire anti-infracțională sau de acordare a primului ajutor. De asemenea, colegii noștri de la instituțiile de învățământ ale MAI au avut ocazia să le prezinte celor interesați oferta educațională pentru acest an.

Pentru siguranța copiilor care au participat la evenimentele dedicate Școlii Altfel, Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile sale operative, a luat măsuri de creștere a dispozitivelor de ordine publică, în această săptămână nefiind înregistrate evenimente deosebite. Din dispoziția ministrului Petre Tobă, același pachet de măsuri de creștere a siguranței publice va fi menținut și pentru săptămâna aceasta în care elevii sunt în vacanță. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.