Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Încă 20 de cetăţeni străini au fost obligați să părăsească România...

București: Încă 20 de cetăţeni străini au fost obligați să părăsească România în această săptămână

DISTRIBUIȚI

imigranti143967 – 29042016 –  În perioada 25 – 28 aprilie a.c. au fost efectuate mai multe acţiuni şi controale de către polițiștii de la Imigrări în cooperare cu structuri având atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini la nivel naţional.

În cadrul acţiunilor, 26 de cetățeni străini au fost depistați în situaţii ilegale, cei mai mulți în Bucureşti şi pe raza de competenţă a judeţelor Bihor, Iași și Dolj. Dintre aceştia, cinci au întrunit condiţiile necesare prelungirii dreptului de şedere, pentru 20 au fost dispuse măsuri de părăsire a teritoriului României, și o persoană a solicitat o formă de protecție internațională în România.

De asemenea, polițiștii de la Imigrări au organizat misiuni de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României pentru două persoane iar pentru șapte au întocmit documentele necesare în vederea luării în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

Poliţiştii au aplicat 114 sancţiuni contravenţionale cu avertisment şi amendă, în valoare totală de 14.250 lei, cetăţenilor străini care nu au respectat legislaţia în domeniul migraţiei. –  PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.