Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Monica Ghiurco, șef la TVR

București: Monica Ghiurco, șef la TVR

DISTRIBUIȚI

monica-ghiurco143519 – 06042016  – Consiliul de Administratie al TVR a desemnat-o miercuri dimineata pe Monica Ghiurco, din partea angajatilor televiziunii publice, pentru potul de presedinte director general al institutiei, potrivit informatiilor Hotnews.ro. Ghiurco a fost aleasa cu 7 voturi pentru, in timp ce contracandidata sa, Irina Radu, a obtinut 6 voturi. Propunere CA va fi inaintata Parlamentului, care urmeaza sa voteze numirea unui nou presedinte director general al TVR la inceputul saptamanii viitoare.

A fost a treia incercare a Consiliului de Administratie de a propune un presedinte director general, dupa cele din ultimele saptamani, in care au incercat sa obtina nominalizarea – fara a obtine un vot majoritar in CA – membrii Monica Ghiurco, Irina Radu (directorul interimar al TVR in ultima jumatate de an), Radu Carp, Doina Gradea si George Orbean. Primul nominalizat – George Orbean – a fost respins de catre Parlament.

Monica Ghiurco s-a pronuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, împotriva planului de modificare a legii care ar permite intrarea TVR în insolvență, plan promovat de presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu si sustinut de PSD. –  PROMPT MEDIA

foto:bn24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.