Acasă Anchete București: Oprea a venit din nou la DNA și a tăcut

București: Oprea a venit din nou la DNA și a tăcut

DISTRIBUIȚI

– 143610 – 11042016 – Fostul viceprim-ministru Gabriel Oprea s-a prezentat, luni, din nou, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a da declarații în dosarul DIPI., în care este acuzat de abuz în serviciu.

Ca de obicei, la ieşire, Oprea a susţinut că este nevinovat în ambele dosare în care este cercetat. Acesta a anunţat că s-a folosit de dreptul la tăcere şi nu a dat declaraţii la DNA. În ciuda acestui lucru, a mai declarat că va veni la DNA de câte ori va fi solicitat.

În acest dosar, Oprea este acuzat că a dispus suplimentarea fondurilor structurii de poliție și a aprobat achiziția unui autoturism de lux. Mașina a fost apoi folosită de Oprea pentru a se deplasa în coloanele oficiale, susțin procurorii. Ca urmare a încălcării atribuțiilor de serviciu, bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 410.000 lei. În perioada 21 august – octombrie 2015, ministrul de Interne a beneficiat de folosința exclusivă a autoturismului Audi A8, achiziționat astfel, spun procurorii DNA. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.