Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Prudență la PSD

București: Prudență la PSD

DISTRIBUIȚI

 – 143626 – 12042016 – Chiar dacă au scăpat de candidatura lui Ludovic Orban, social-democrații nu au motive de satisfacție, aceștia temându-se, potrivit unor surse din partid, ca liberalii să nu hotărască să îl susțină pe Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei.

Se vorbește despre un candidat propriu din partea PNL, Teodor Atanasiu, Cătălin Predoiu sau Adriana Săftoiu, având în vedere că este un partid mare, puternic, însă o candidatură a lui Nicușor Dan – despre care acesta evită să vorbească în mod concret, susținând doar că nu se va înscrie în PNL – ar elimina o parte din concurența de pe dreapta, lucru care ar avantaja candidatul liberal, mai ales că Traian Băsescu nu a luat încă o hotărâre în acest sens.

Aceleași surse susțin că optimismul Gabrielei Firea privind sondajele de opinie nu este decât ”pentru televiziuni”, lucrurile nefiind atât de sigure în mod real.

PSD a comandat un studiu de uz intern unei mari companii americane de profil, sondajele fiind extinse și acoperă toate scenariile pentru orașele importante ale țării. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.